ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΨΩΝΑ
Δευ-Παρ – 7.30-13.35
Τηλέφωνα: 25694910, 25694911
Τηλεομοιότυπο: 25694915
Μενού

Ο μήνας Δεκέμβρης ήταν αφιερωμένος στην ενημέρωση των μαθητών Γ΄ τάξης Γυμνασίου για τις Μεταγυμνασιακές επιλογές τους.

Αρχικά, οι μαθητές Γ΄ Γυμνασίου ενημερώθηκαν  κατά τμήμα από τις Συμβούλους του Σχολείου μας, κ. Άντρια Αναστασίου και κ. Δένα Λοΐζου, για τις εκπαιδευτικές επιλογές τους μετά το Γυμνάσιο.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2023 έγινε ενημερωτική συνάντηση από τις Συμβούλους του Σχολείου και από τον κ. Γιώργο Βασιλειάδη, Β.Δ. ΣΕΑ,  Α΄ Τεχνικής Σχολής Λεμεσού.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του σχολείου οι πιο κάτω διαλέξεις και ενημερώσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης.

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, έγινε ενημέρωση από τον Λειτουργό κ. Γιώργο Παγιάτα με θέμα: Το θαλάσσιο περιβάλλον και η προστασία του.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε διάλεξη για τη Μέση Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση. Ο ομιλητής της διάλεξης ήταν ο Β.Δ. κ. Γιώργος Βασιλειδης.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές παρακολούθησαν δύο διαλέξεις. Η πρώτη διάλεξη αφορούσε στα Ναυτιλιακά Επαγγέλματα με εισηγητή τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Αλέξανδρο Γεροκούνα. Η δεύτερη διάλεξη αφορούσε στο επάγγελμα του γιατρού και συγκεκριμένα για τις σπουδές της Ιατρικής και Βιολογίας. Ομιλήτρια ήταν η Δρ. Μαρία Κούσπου.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθητές παρακολούθησαν Διάλεξη- Ενημέρωση για το επάγγελμα του Δικηγόρου με ομιλητή τον κ. Σάββα Θεοφάνους.

Τέλος, στις  2 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα Οικονομικά μαθήματα από την κ. Βίκυ Νέστορος.